Klenoty-buran.cz

Sleva na hodinky značky PATTIC až 70%!

Kontakty O nás

Pánské hodinky CASIO G-SHOCK Original GM-110G-1A9ER

Kód: GM-110G-1A9ER Značka: G-SHOCK
Popis

Exkluzivní náramkové hodinky pro muže od populární značky Casio sednou téměř každému. Zlatá barva náramkových hodinek příjemně vyzdvihuje kulatý tvar pouzdra. Oblíbené minerální sklíčko kryje analogový i digitální ciferník. Hodinky disponují vodotěsností 200 m (20 ATM).

Hodinky pro muže od značky Casio se chlubí bateriovým pohonem. Náramek hodinek je z pryskyřice. Funkce hodinek, které vás jistě potěší: luminiscence ručiček.

Pánské hodinky

Pánské hodinky jsou nejčastěji kupovaným pánským doplňkem. Ve výběru hodinek upíráme svou pozornost především na funkce, ale ani styl hodinek by neměl být opomenutý. Pro dokonalé podtrhnutí stylu doporučujeme prozkoumat naší nabídku pánských šperků. Vhodně vybraný šperk, který perfektně doladí váš styl, je také důležitým prvkem.

Žádané hodinky G-Shock

Jedná se o legendární a odolné hodinky od japonského výrobce Casio. Není překvapením, že právě hodinky G-Shock patří mezi nejúspěšnější řadu značky. Jsou vhodné pro náročné sporty, otřesy a celkově pohyb do terénu. Většina hodinek G-Shock má nespočet funkcí, které přijdou vhod nejen během sportování. Kromě odolnosti hodinek jistě oceníte i velmi dostupnou cenu.

Vlastnosti
Sklíčko minerální
Funkce světové časy, luminiscence ručiček, datum, den v týdnu, Tón tlačítek, Odolnost proti nárazu, Automatický kalendář, Odolnost proti magnetismu
Odpočítavací stopky Ano
Barva hodinek zlatá
Povrchová úprava PVD – zlato
Styl moderní, sportovní, klasické, elegantní, luxusní, outdoorové
Barva náramku černá
Vodotěsnost 200 m (20 ATM)
Výška pouzdra v mm 16,5 mm
Tvar pouzdra kulatý
Hmotnost hodinek 92 g
Stopky s přesností na 1/100 sekundy
Pro muže
Typ ciferníku analogový i digitální
Materiál náramku pryskyřice
Osvětlení LED osvětlení
Budík 5x alarm - můžete si nastavit až 4 různé typy upozornění: 1. denní alarm, 2. měsíční alarm 3. alarm na konkrétní čas v konkrétním měsíci 4. alarm na určité datum. Každý z těchto alarmů si můžete nastavit až 5x
Materiál pouzdra nerezová ocel
Značka G-SHOCK
Průměr pouzdra v mm 48,5
Pohon bateriový
Typ zapínání přezka
Věk pro dospělé

Napsat uživatelské hodnocení

Vaše údaje nebudou zveřejněny *

1 2 3 4 5

Alternativní zboží