Klenoty-buran.cz

Sleva na hodinky značky PATTIC až 70%!

Kontakty O nás
Popis

Luxusní pánské hodinky CITIZEN SATELLITE WAVE CC3005-51E jsou hodinky, které nabídnou nejen přesný čas ale také řadu moderních technologií a funkcí. Pouzdro hodinek včetně řemínku je vyrobeno z ušlechtilé nerezové oceli, která je vyleštěna do stříbrného lesku. Proti nechtěnému uvolnění je na řemínku i bezpečnostní spona. Hodinky jistě zaujmou svým černým ciferníkem.

Na ciferníku jsou dobře viditelné indexy a ručky ve stříbrné barvě s luminiscenční úpravou. Na menších ukazatelích najdete např. ukazatel dne v týdnu, kontrolky napájení či samostatnou datumovku. Po obvodu lunety jsou značkami vyznačeny světová města. Souvisí si to s přesným časem, který je rádiově řízený a dostupný po celém světě. Pro větší přesnost používá i systém GPS. Ochranu ciferníku zajišťuje odolné safírové sklíčko s antireflexní úpravou.

Pohon Eco-Drive

Přesný strojek je poháněn systémem Eco-Drive, který dokáže účinně měnit sluneční i umělé světlo v energii. Světlo prochází přes číselník do solárního článku, odkud se ukládá do akumulátoru. Výhodou tohoto systému je v podstatě bezúdržbový provoz pánských hodinek, bez nutnosti výměny baterií. Životnost solárního článku je uváděna cca 10 let. Vodotěsnost hodinek je 100 metrů.

Vlastnosti
Barva hodinek stříbrná
Pohon Eco - Drive
Řízené rádiovým signálem Ano
Světové časy Ano
Poznámka luminiscence ručiček a indexů
Styl klasické, luxusní
Datum Ano
Průměr 44 mm
Typ ciferníku analogový
Vodotěsnost 100 m (10 ATM)
Materiál náramku nerezová ocel
Tvar pouzdra kulatý
Pro muže
Barva ciferníku černá
Tloušťka pouzdra 12 mm
Materiál pouzdra nerezová ocel
Značka CITIZEN
Věk pro dospělé

Napsat uživatelské hodnocení

Vaše údaje nebudou zveřejněny *

1 2 3 4 5