Klenoty-buran.cz

Sleva na hodinky značky PATTIC až 70%!

Kontakty O nás
Popis

Tyto unisex hodinky od populární značky Casio si zamilujete. Modrá barva hodinek zdůraňuje hranatý tvar pouzdra. Designové plastové sklíčko chrání proti zničení hranatý ciferník. Hodinky disponují vodotěsností 100 m (10 ATM).

Hodinky pro ženy i muže od legendární značky Casio se chlubí bateriovým pohonem. Řemínek hodinek je z pryskyřice. Tyto funkce nepřehlédněte: Automatický kalendář

Unisex hodinky

Hodinky patří mezi jeden z nejběžnějších doplňků. V poslední době se unisex hodinky stávají více a více oblíbené díky své naprosté univerzálnosti. Ať už se jedná o barvy, tvar, velikost nebo funkce, tak sednou všem dámám i pánům. Pokud stále nevíte, po kterém modelu hodinek sáhnout, tak v unisex sekci si zajisté vyberete.

Kvalitní hodinky Casio

Japonský výrobce Casio patří jednoznačně mezi ty nejoblíbenější. Snad nikoho nepřekvapí, že právě řada G-Shock patří mezi tu nejkupovanější. Hodinky Casio se staly špičkou na trhu právě díky své kvalitě a dlouhé životnosti.

Vlastnosti
Odpočítavací stopky Ano
Pro unisex
Sklíčko plast
Funkce duální čas, Tón tlačítek, Automatický kalendář
Barva hodinek modrá
Chronograf Ano
Typ ciferníku digitální
Vodotěsnost 100 m (10 ATM)
Tvar pouzdra hranatý
Hmotnost hodinek 42 g
Stopky s přesností na 1/100 sekundy
Materiál pouzdra pryskyřice
Materiál náramku pryskyřice
Osvětlení LED osvětlení
Budík 5x alarm - můžete si nastavit až 4 různé typy upozornění: 1. denní alarm, 2. měsíční alarm 3. alarm na konkrétní čas v konkrétním měsíci 4. alarm na určité datum. Každý z těchto alarmů si můžete nastavit až 5x
Průměr pouzdra v mm 44
Značka CASIO
Krokoměr ano
Pohon bateriový
Typ zapínání přezka

Napsat uživatelské hodnocení

Vaše údaje nebudou zveřejněny *

1 2 3 4 5