Sportovní hodinky SUUNTO Ambit2 Silver HR SS019651000

Sportovní hodinky SUUNTO Ambit2 Silver HR SS019651000

Skladem na e-shopu
zítra 19.4.2024 (při objednání do 9:00)
6245 Kč 12490 Kč

Hodinky SUUNTO

Zakladatel značky Suunto - Tuomas Vohlonen byl nadšený orientační běžec, který řešil problém. Jak při závodu lépe a rychleji přečíst kompas, aby se dostal do nejdříve z bodu A do bodu B. Jako strojní inženýr se mu podařilo v roce 1936 vyvinout tekutinou plněný polní kompas, na který se pomalu začaly nabalovat další věci. I když zakladatel společnosti Suunto umírá již v roce 1939 je společnost pokračuje dále a v průběhu druhé světové války dodala finské armádě skoro 100 000 kompasů.

I po II.světové válce jsou potřeba kompasy, které se tak rozšiřují do celého světa. Po odkoupení společnosti dvěma inženýrům a jednomu vědci se výroba začala věnovat i výrobě hodinek. Suunto se specializuje na tréninkové a outdoorové hodinky, sporttestery, kompasy a na počítače pro potápění. Produkty Suunto se vyrábějí ve Finsku. Proslulá je zejména jejich kolekce hodinek Suunto Vector, která byla vybavena výškoměrem, barometrem a kompasem.

Suunto je ve svém oboru náramkových počítačů jedničkou na trhu, o čemž svědčí několikerá získaná ocenění. Hodinky Suunto jsou funkční hodinky pro různé druhy sportů. Firma nabízí náramkové počítače nejen pro orientační běh, ale třeba i pro potápění, kanoistiku, jachting apod. Vyznavači sportu si jistě přijdou na své. Suunto však nabízí hodinky nejen plně funkční, ale i designově moderní a vhodné pro každodenní nošení. Hledáte-li užitečného pomocníka pro chvíle strávené vaším oblíbeným sportem, prohlédněte si naši nabídku a jistě si vyberete.