Klenoty-buran.cz

Sleva na hodinky značky PATTIC až 70%!

Kontakty O nás
Popis

Kouzelné hodinky pro muže od populární značky Casio jsou nepostradatelným doplňkem. Černá barva příjemně vyzdvihuje kulatý styl pouzdra. Kvalitní plastové sklíčko kryje digitální ciferník. Vodotěsnost těchto nádherných hodinek je 100 m (10 ATM).

Značkové hodinky oblíbené značky Casio se chlubí bateriovým pohonem se solárním dobíjením. Řemínek hodinek je z pryskyřice. Tyto funkce nepřehlédněte: datum, stopky, odpočítávací stopky, LED osvětlení displeje, 5 budíků, světové časy.

Náramkové hodinky pro muže

Hodinky jsou pro pány nejčastější kupovaný doplněk. U pánských hodinek se především rozhodujeme podle nabízených funkcí, ale i styl hodinek hraje podstatnou roli. Celkový styl nejlépe doladíte vhodným šperkem z naší nabídky. Pokud k hodinkám ještě zvolíte správný šperk, tak váš styl bude dokonalý.

Kvalitní hodinky Casio

Hodinky Casio od japonského výrobce patří mezi nejoblíbenější. Společnost Casio byla založená v roce 1957, ale na trh hodinek prorazila až v roce 1974. Hodinky Casio jsou všeobecně oblíbené právě kvůli svému širokému záběru, kvalitě a dlouhé životnosti.

Vlastnosti
Odpočítavací stopky Ano
Sklíčko plast
Výška pouzdra 50 mm
Pohon bateriový se solárním dobíjením
Styl sportovní, outdoorové
Barva hodinek černá
Datum Ano
Funkce datum, stopky, odpočítávací stopky, LED osvětlení displeje, 5 budíků, světové časy
Typ ciferníku digitální
Vodotěsnost 100 m (10 ATM)
Šířka pouzdra 45 mm
Poznámka 120 Lap - paměť na 120 kol, plně automatický kalendář
Tvar pouzdra kulatý
Stopky Umožnují měření ve dvou režimech 1.měření s mezičasy 2.jednotlivých okruhů. Paměť s kapacitou hodnot posledních 120-ti kol.
Tloušťka pouzdra 13 mm
Pro muže
Materiál pouzdra pryskyřice
Materiál náramku pryskyřice
Speciální funkce kontrola stavu baterie, tlačítko tón on/off - podržením jediného tlačítka vypnete nebo zapnete všechny tóny
Poznámky opakované buzení
Hmotnost hodinek 49 g
Budík 5x alarm - můžete si nastavit až 4 různé typy upozornění: 1. denní alarm, 2. měsíční alarm 3. alarm na konkrétní čas v konkrétním měsíci 4. alarm na určité datum. Každý z těchto alarmů si můžete nastavit až 5x
Značka CASIO
Věk pro dospělé

Napsat uživatelské hodnocení

Vaše údaje nebudou zveřejněny *

1 2 3 4 5