Hodinky SWISS MILITARY HANOWA

Značka hodinek Swiss Military Hanowa je synonymem pro vysoce kvalitní švýcarské hodinky určené pro vyznavače aktivního sportovního života. Zakladatel značky Hans Noll se svojí ženou se rozhodl v roce 1961 splnit si svůj sen o vlastní továrně na výrobu hodinek. Pro zajímavost, před založením firmy Hanowa se poohlížel spíše po nákupu nějaké již běžící hodinové značce. Ovšem vysoké finanční náklady je vedly k tomu, že šel vlastní cestou.

I když se může podle názvu - Swiss Military Hanowa zdát, že je společnost nějak spojena se švýcarskou armádou není tomu tak. Hodinky Hanowa jsou navrženy s fantazií, v různých barevných provedeních a používají i netradiční tvary. Při výrobě hodinek Military Hanowa se používají pouze ty nejkvalitnější materiály a procházejí velmi přísnou kontrolou až na úroveň jednotlivých komponent.

Hodinky Swiss Military Hanowa jsou osazovány pouze švýcarskými hodinovými strojky a používá se průhlédné zadní víčko, kterým můžete pozorovat hodinový strojek při práci. Hodinky jsou navrženy pro fungování v extrémních podmínkách, čemuž odpovídají i velmi dobře čitelné luminiscenční prvky - technologie Superluminova či povrch z kvalitní oceli upravený moderní metodou pokovení. Vybírat můžete z dámských i pánských hodinek Swiss Military Hanowa z nových i starších kolekcí na našich stránkách.