Hodinky STORM

Historie značky Storm začíná v roce 1989 v Londýně. Jeho zakladatelé Steve Sun a jeho žena vsadili na nekonvenční přístup k designu hodinek, což se nakonec ukázalo jako dobrá volba i když na začátcích je běžní výrobci hodinek příliš nechápali. Právě unikátnost vzhledu a stylu hodinek Storm jim zaručila zájem ze strany široké veřejnosti. V modelových řadách najdete hodinky s různými tvary ciferníků i náramků s vysokými detaily z těch nejlepších materiálů.

Jak vznikl název Storm?

Podle dostupných informací svolal Steve Sun svůj tým do kanceláře a požádal je, aby formou brainstormingu vytvořili seznam návrhů možného názvu. Žádný z nich jej však neoslovil. Nicméně si jej sebou vzal do letadla, že si zkusí ještě v průběhu cesty vybrat. V průběhu letu, když se podávaly nápojen se začaly objevovat turbulence. Několik pasažérů zpanikařilo, nicméně jakmile se vše uklidnilo pilot se omluvil s tím, že proletěli špatnou bouří. A právě slovo Storm /bouře/ se stalo značkou, pro kterou se Steve nakonec rozhodl.

Kromě hodinek se Storm pustil i do návrhu a výroby např. slunečních brýlí, nápaditých šperků, kabelek nebo dokonce i spodního prádla. V současné době můžete hodinky Storm zakoupit na mnoha místech po celém světě. Na našem trhu se hodinky objevily v roce 1995 a jejich prodej se rozšířil do většiny větších měst v ČR.