Hodinky PULSAR

Značka Pulsar spolu se značkou Lorus patří mateřské značce Seiko. Historie hodinek Pulsar se začala psát v roce 1972, v době rozvíjejících se technologií, kdy vše se zdálo možné. Značka Pulsar se na trhu objevila s prvními LED hodinkami na světě, což ji raketově posunulo na výsluní. Jejich slogan " Řekneme to svým způsobem" vyjadřuje pochopení pro potřeby každého člověka, který si kupuje hodinky a chce vyjádřit svou individualitu.

První digitální hodinky byly inspirovány vesmírem a hvězdami. Obsahovaly elektronický strojek quartz s diodou, která emitovala světlo a digitálním displejem. Premiéru prodělaly v New Yorku a ihned vyvolaly senzaci. Po změnách ve vlastnictví v roce 1977 se značka Pulsar dostala pod známého výrobce hodinek SEIKO.

Právě to hodinkám Pulsar pomohlo při expanzi do dalších zemí. Značka Seiko je známá svou kvalitou a také velmi dobrým ponákupním servisem. V současnosti se hodinkami Pulsar setkáte v Americe, Evropě i Asii.

Hodinky Pulsar pěkným módním doplňkem Náramkové hodinky Pulsar jsou vynikajícím módním doplňkem pro každou chvíli. Najdete modely střídmějšího vzhledu vhodné do společnosti, do práce či do školy, ale také hodinky sportovnějšího vzhledu s řadou sofistikovaných funkcí. Je to jen na vás, pro jaké se rozhodnete. Vyberte si některé z hodinek Pulsar v naší nabídce v pohodlí domova. Budete velice spokojeni.