Hodinky POLICE

Italská značka POLICE je původně výrobcem slunečních brýlí, s kterými začala již v roce 1983. Design brýlí se inpiroval modely, které nosily drsní američtí policisté. Po úspěchu tohoto stylu značka POLICE rozšiřovala svou nabídku až v roce 2003 uvedla na trh hodinky POLICE. V té době byl ambasadorem značky oblíbený herec George Clooney, který patřil a stále patří k hollywoodským megastar a sexuálním ikonám žen z celého světa.

Ambasadoři POLICE

Právě svým charismem pomohl hodinkám POLICE i značce jako také zaujmout další potenciální fanoušky. Hodinky zaujaly svým designem a inovativním provedením, které skvěle zapadalo do dalších produktů značky POLICE. V roce 2004 pak v šíření originálních hodinek pokračoval i David Beckham a jeho žena Victorie.

Hodinky Police jsou velice rozmanité, což je vidět i z naší nabídky. Na své si přijdou ženy i muži. Najdete decentní kousky, které se hodí zejména ke společenským událostem ke krásným večerním šatům respektive k pánskému elegantnímu obleku.

Samozřejmostí jsou i pánské hodinky POLICE, s kterými vyrazíte do klubu a budete hvězdou večera. Na své si přijdou i milovníci digitálních hodinek a různých materiálů a povrchových úprav.

Co třeba kvalitní nerezové hodinky POLICE s povrchovou úpravu v barvě růžového zlata?