Pánské hodinky INGERSOLL

Pánské hodinky Ingersoll čerpají svůj vzhled z dlouholeté historie a řady slavných nositelů. Hodinky jsou vyrobeny v klasickém společenském vzhledu s arabskými číslicemi a s koženým řemínkem. Pánské hodinky Ingersoll kladou důraz na kvalitu s tím, že ve své cenové hranici nabízí celou řadu nadstandardních funkcí. Ať už se jedná o náhled přes přední část do nitra hodinek nebo o pohon mechanickým automatem.

Pánské hodinky Ingersoll uvidíte s jistotou na zápěstí mužů, kteří poznají kvalitu. Navíc si můžete k hodinkám přikoupit i prodlouženou dobu záruky o jeden nebo dva roky či přidat pojištění proti krádeží.

Historie hodinek Ingersoll

Elegance, která neomrzí. Takové jsou hodinky Ingersoll, které se vyrábějí v Americe již od roku 1892. Jelikož se tenkrát hodinky vyráběly manuálně, po kusech, mohli si je tedy dovolit jen skutečně bohatí lidé. Ovšem Henry Ford – přítel zakladatelů značky Ingersoll – přišel s myšlenkou pásové výroby. Od té doby se mohly produkty rozšířit i do nižších společenských vrstev, protože díky automatizované výrobě se výrazně snížila jejich cena.

Hodinky Ingersoll nosil například Mark Twain, James Dean, Gándhí, Marylin Monroe a další. Taktéž vynálezce Thomas Alva Edison nedal na hodinky Ingersoll dopustit. Dvoje hodinky této značky se našly ve vraku Titaniku jako jedny z pár kousků nalezených klenotů.