Klenoty-buran.cz

Sleva na hodinky značky PATTIC až 70%!

Kontakty O nás
Popis

Pěkné náramkové hodinky pro muže od populární značky Casio budou na ruce vynikat. Černá barva hodinek zdůrazňuje precizně zpracovaný kulatý tvar pouzdra. Kvalitní plastové sklíčko maximálně možně chrání digitální ciferník. Vodotěsnost těchto nádherných hodinek je 100 m (10 ATM).

Pánské hodinky známé značky Casio se chlubí bateriovým pohonem. Náramek hodinek byl vytvořený z pryskyřice. Funkce hodinek, které vás jistě potěší: datum, stopky, odpočítávací stopky, LED osvětlení displeje, 5 budíků, světové časy.

Pánské náramkové hodinky

Pánské hodinky jsou nejčastěji kupovaným pánským doplňkem. I přesto, že se u výběru spíše soustředíme na funkce hodinek, tak je velmi důležité sladit i design doplňku. Celkový styl nejlépe doladíte vhodným šperkem z naší nabídky. Vhodně vybraný šperk, který perfektně doladí váš styl, je také důležitým prvkem.

Kvalitní hodinky Casio

Hodinky Casio od japonského výrobce patří mezi nejoblíbenější. I přesto, že byla společnost založená v roce 1957, tak na hodinkový trh prorazila až v 1974. Hodinky Casio jsou všeobecně oblíbené právě kvůli svému širokému záběru, kvalitě a dlouhé životnosti.

Vlastnosti
Výška pouzdra 48 mm
Odpočítavací stopky Ano, při dosažení času 0, vydávají hodinky desetisekundový signál a poté začínají odpočítávat stejný časový úsek znovu. Stopky jdou nastavit maximálně na 24h , s odpočtem po 1s.
Budík Ano, 5x alarm - můžete si nastavit až 4 různé typy upozornění: 1. denní alarm, 2. měsíční alarm 3. alarm na konkrétní čas v konkrétním měsíci 4. alarm na určité datum. Každý z těchto alarmů si můžete nastavit až 5x
Sklíčko plast
Styl sportovní
Barva hodinek černá, červená
Funkce datum, stopky, odpočítávací stopky, LED osvětlení displeje, 5 budíků, světové časy
Typ ciferníku digitální
Vodotěsnost 100 m (10 ATM)
Šířka pouzdra 43 mm
Poznámka plně automatický kalendář
Tvar pouzdra kulatý
Šířka řemínku v mm 19
Baterie 10 - letá
Pro muže
Materiál pouzdra pryskyřice
Materiál náramku pryskyřice
Hmotnost hodinek 40 g
Tloušťka pouzdra 13,5 mm
Speciální funkce tlačítko tón on/off - podržením jediného tlačítka vypnete nebo zapnete všechny tóny
Značka CASIO
Pohon bateriový
Věk pro dospělé

Napsat uživatelské hodnocení

Vaše údaje nebudou zveřejněny *

1 2 3 4 5

Alternativní zboží