Dámské hodinky JUNKERS 6037M-2

Dámské hodinky JUNKERS 6037M-2

Skladem na e-shopu
pozítří 18.4.2024
8690 Kč

Hodinky JUNKERS

Německé hodinky značky Junkers mají za sebou bohatou historii a věhlas jim dodal známý vynálezce Huga Junkers. Pokud je vám jméno Junkers povědomé pak to pravděpodobně bude ve spojitosti s prvním celokovovým letadlem Junkers F13 na světě, které vyrobil ve své továrně. Právě z konstrukce tohoto letadla pak vznikly obávané střemhlavé bombardéry JU 52 nebo JU 87 - Stuka, které se po nebi proháněly v bojích 2. světové války.

Historie hodinek Junkers

Historie se začíná psát na počátku 90. let 20. století kdy zakladatel společnosti POINTtec Wilhelm Birk přišel s nápadem na hodinky, které budou věnovány průkopníku létání Hugo Junkersi. Jeho partnerem se stal vnuk slavného inženýra, který také držel ochrannou známku. S prvními hodinkami jste se mohli setkat již v roce 2003. Kromě netradičního designu, kterému vládnou charakteristické letecké prvky, značka vsází na vysokou kvalitu japonských, švýcarských a dokonce i ruských hodinových strojků.

V produktové řadě se běžně setkáte s hodinkami poháněné tzv. automatem, který je nabízen u hodinek vyšší třídy. Za zmínku stojí opravdu kvalitní luminiscenční ciferníky s technologií Superluminova, které oproti běžně používaným poskytnou opravdu dobré osvětlení na úrovni elektroluminiscenčních provedení.

V naší nabídce najdete pánského hodinky Junkers z několika produktových řad a samozřejmě modely vhodné i pro ženská zápěstí.