Hodinky INGERSOLL

Elegance, která neomrzí. Takové jsou hodinky Ingersoll, které se vyrábějí v Americe již od roku 1892. Jelikož se tenkrát hodinky vyráběly manuálně, po kusech, mohli si je tedy dovolit jen skutečně bohatí lidé. Ovšem Henry Ford – přítel zakladatelů značky Ingersoll – přišel s myšlenkou pásové výroby. Od té doby se mohly produkty rozšířit i do nižších společenských vrstev, protože díky automatizované výrobě se výrazně snížila jejich cena.

Hodinky Ingersoll nosil například Mark Twain, James Dean, Gándhí, Marylin Monroe a další. Taktéž vynálezce Thomas Alva Edison nedal na hodinky Ingersoll dopustit. Dvoje hodinky této značky se našly ve vraku Titaniku jako jedny z pár kousků nalezených klenotů.

Tradiční design hodinek Ingersoll

Hodinky Ingersoll mají spíše klasický vzhled. Analogový ciferník povětšinou s arabskými číslicemi je doplněn koženým řemínkem v různých barvách. Pánské i dámské hodinky jsou vodotěsné a nechybí ani zobrazení data a luminiscence ručiček. Ciferník dámských hodinek Ingersoll je pak osázen krystal Swarovski.

Firma Ingersoll klade důraz na kvalitu svých produktů, a zároveň se snaží držet rozumnou cenu dostupnou pro všechny. Mezi hodinkami ostatních značek je skutečnou stálicí na trhu. K veškerým výrobkům si můžete přikoupit prodlouženou dobu záruky o jeden nebo dva roky, případně si je pojistit proti krádeži – taktéž na jeden či dva roky.