Hodinky GANT

Splněný americký sen značky Gant se začal realizovat v roce 1914, kdy do USA utekl z Ukrajiny Bernarda Gantmachera. Důvodem byl jeho židovský původ. Po příjezdu do New Yorku začal studovat na Kolumbijské Universitě a na studium si přivydělával v továrně na košile. Právě tato zkušenost, ho později vedla k založení malé dílny na výrobu košilí, která se brzy stala velmi úspěšnou.

Chytrý tah


O jeho košile byl po první světové válce velký zájem, čemuž napomohlo i přesunutí výroby do New Havenu, kde byla oblast s velkým množstvím italských přistěhovalců. V roce 1949 se svými dvěma syny zakládá rodinnou firmu pod značkou Gant a o obchodní věci se začnou úspěšně starat jeho synové.

Po druhé světové válce začala být v USA poptávka po moderním sportovním oblečení, čemuž se přizpůsobila i nabídka Gantu. Začínají se pouštět např. do křiklavých košilí s knoflíky na límečku, kterými se dá uchytit límec při sportu a dalšího sortimentu, kterým se začnou odlišovat od ostatních.

V roce 2001 se značka Gant dostává opět do popředí svým módním i sportovním oblečením a zároveň svou nabídku rozšiřuje o designové a kvalitní hodinky a další doplňky. Hodinky Gant jsou výjimečné svým kvalitním zpracováním a nadčasovým designem. Skvěle doplňují módní oblečení a další doplňky značky Gant.