Hodinky FOSSIL

Americká značka hodinek Fossil je celosvětově nepřehlédnutelná díky svému designu, která s každou novou kolekcí dokáže oslovit stále více lidí po celém světě. Značka Fossil byl založena v roce 1984 Tomem Kartsotisem z Texasu. Jméno nové firmy Fossil je odvozeno od přezdívky jejich strýčků. Právě retro vzhled jejich hodinek výrazně zapůsobil na dnešní mladou generaci i starší příznivce retro stylu.

Většinu nápadů pro návrh designu hodinek Fossil čerpali jejich zakladatelé Tom a jeho bratr Kosta z magazínu "Time and Life". K retro designu z 50. let pak přidali moderní vhled, kvalitní zpracování s japonskými hodinovými strojky Miyota a velmi příznivé ceny. Pouzdra hodinek Fossil jsou vyráběna zejména z vysoce kvalitní antialergické nerezové oceli, která se povrchově upravuje.

Sběratelská pouzdra


Atraktivitu hodinek Fossil dále zvyšují originální plechová pouzdra, v kterých jsou hodinky zasílány. Dokonce se můžete setkat s řadou sběratelů, kteří právě tyto pouzdra sbírají. Z původně americké společnosti se díky expanzi do Evropy a Japonska stala nadnárodní značka. K původnímu sortimentu hodinek se přidala i výroba brýlí, přívěsků na klíče a peněženek Fossil. S hodinkami Fossil se můžete setkat ve více než 50 zemích světa a expanze stále pokračuje.