Hodinky DIESEL

Se značkou Diesel se pravděpodobně již každý setkal na oblíbených jeansech a jiných oděvních doplňcích. Již od roku 1979 se stala italská značka Diesel synonymem pro originalitu, nápad a vysokou kvalitu zpracování. Její zakladatel Renzo Rosso velmi rychle pronikl do povědomí veřejnosti svými odvážnými reklamními kampaněmi na oblečení značky Diesel pro mládež, kterými si získala své věrné fanoušky.

Avantgardní design

Výroba hodinek Diesel byla pak logickým krokem k ostatní výrobě. Hodinky jsou ve většině případů analogové ale můžete se v menší míře setkat i s digitálními ciferníky v retro designu. Hodinové strojky jsou osazovány do pouzder z chirurgické oceli s povrchovou úpravou v kombinaci s kovovým nebo koženým páskem. Design hodinek Diesel je rozdělen do několika různých kategorií, které se vždy liší něčím výjimečným. Může jít např. o hodinky v country stylu, s masivním řemínkem nebo s pohonem řešeným pohybem zápěstí.

Výrazně extravagantní vzhled dámských i pánských hodinek Diesel má v módním světě velmi dobrý kredit. Pokud i vy hledáte hodinky, které nepatří mezi běžnou šeď, vyberte si některý model z naší nabídky.