Hodinky SHEEN

Japonskou značku hodinek Casio není třeba představovat, jinak je tomu u jejich nové řady se značkou SHEEN, která se poprvé objevila na trhu v roce 2012. Japonští hodináři se zaměřili na vytvoření hodinek, které budou vhodným doplňkem pro sebevědomé ženy, které však mají rádi svůj styl a šperky.

Hodinky Sheen jsou laděny do vlastního stylu, který je nadčasový. Proto nemusíte mít obavy, že za pár let nebudou trendy. Jedním z důvodů proč tomu tak je, jsou třpytivé krystaly Swarovski, které jsou vyráběny unikátním postupem a samozřejmě jsou certifikovány. Všechny modely hodinek Sheen jsou osazeny přesnými japonskými strojky s měsíčním rozptylem jen +- 15 až 20 sekund.

Kožené řemínky používané u těchto hodinek prochází testováním, aby byly odolné vůči silnému světlu, potu, vodě i zabarvení.

Kromě stylového designu hodinky Sheen nabízí i vodotěsnost do 50 metrů či ochranu proti poškrábání zajištěnou safírovým sklíčkem. Jestliže patříte do kategorie moderních silných žen, zvažte nákup některého zajímavého modelu značky SHEEN u nás!