Dámské hodinky MORELLATO Burano R0153117503

Dámské hodinky MORELLATO Burano R0153117503

Skladem na e-shopu
Předběžně u Vás 23.4.2024
3773 Kč 5390 Kč

Dámské hodinky MORELLATO

Dámské hodinky Morellato vám nabízí pravý italský design, který odpovídá aktuálním módním trendům ve světě. V kolekcích dámských hodinek najdete jednodušší modely vsázející na kvalitní materiály z nerezové oceli i s koženými řemínky. Samozřejmostí jsou nazdobené kousky, které se blyští vsazenými kamínky. 

Co se týče povrchových úprav máte na výběr např. z růžového zlata, klasického zlata, černé, stříbrné nebo bílé barvy. Různorodé zaměření hodinek např. na společenské akce nebo k sportovnímu oblečení z této značky činí zajímavou volbu.

Historie značky Morellato

Historie značky Morellato se datuje od konce první světové války, kdy si Guilio Morellato otevřel se svým bratrem hodinářský obchod. Dílna se postupně specializovala na výrobu kožených pásků. Po smrti zakladatele značky Morellato rozšiřuje svou působnost se zaměřením i na výrobu hodinek a šperků. Svou oblíbenost získali hodinky Morellato tím, že při jejich návrhu se daří skloubit požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků.

Tradiční italský design využívající nejnovější postupy výroby vám dává záruku vysoké kvality a trendy vzhledu. Všechny nové zlepšení hodinek Morellato jsou vyvíjeny v benátské laboratoři. Až od roku 2012 jste si mohli i u nás v ČR vybrat nové hodinky Morellato na kamenné pobočce v Praze.