Hodinky CALVIN KLEIN

Hodinky značky Calvin Klein jsou oblíbené svým nadčasovým designem, který skvěle doplňuje oblečení moderního muže či ženy. Pouzdra i pásky hodinek jsou vyráběny z vysoce kvalitních materiálů s dlouhou výdrží a svým provedením představují špičku mezi fashion hodinkami na světě. Historie hodinek Calvin Klein se začala psát v roce 1968 v New Yorku, kdy mladý návrhář designu Calvin Klein zakládá svou firmu na výrobu dámských a pánských kabátů.

Kromě oblečení začal brzo navrhovat i potřebné doplňky mezi, které patří i pánské a dámské hodinky Calvin Klein. Velkou popularitu oblečení i hodinek Calvin Klein zajistili ve své době odvážné reklamy, na kterých Calvin Klein spolupracoval s populárními modelkami a modely.

Proč jsou hodinky Calvin Klein tak výjimečné?

Hodinky Calvin Klein jsou součástí předního světového výrobce hodinek Swatch Group. Uvnitř každých hodinek s logem Calvin Klein se ukrývá vysoce přesný švýcarský hodinový strojek Eta. Díky němu se hodinky pyšní označením - Swiss Made. Označení mohou používat pouze hodinky, jejichž hodinový strojek byl sestaven a otestován švýcarskými hodinářskými mistry. Výběrem hodinek Calvin Klein nemůžete šlápnout vedle !