Klenoty-buran.cz

Sleva na hodinky značky PATTIC až 70%!

Kontakty O nás

Pánské hodinky Casio Collection AE-1400WH-2AVEF

Kód: AE-1400WH-2AVEF Značka: CASIO
Popis

Sexy náramkové hodinky pro muže od oblíbené značky Casio vás odzbrojí. Dominantní barva podtrhuje výrazný kulatý tvar pouzdra. Oblíbené plastové sklíčko zahaluje digitální typ ciferníku. Hodinky se pyšní vodotěsností 100 m (10 ATM).

Náramkové hodinky od legendární značky Casio se chlubí bateriovým pohonem. Náramek hodinek je z pryskyřice. Funkce hodinek, které vás jistě potěší: Tón tlačítek.

Pánské náramkové hodinky

Pánské hodinky jsou nejčastěji kupovaným pánským doplňkem. I přesto, že se u výběru spíše soustředíme na funkce hodinek, tak je velmi důležité sladit i design doplňku. Celkový styl nejlépe doladíte vhodným šperkem z naší nabídky. Se správně vybraným šperkem jednoduše podtrhnete váš styl.

Kvalitní hodinky Casio

Hodinky Casio od japonského výrobce patří mezi nejoblíbenější. Společnost Casio byla založená v roce 1957, ale na trh hodinek prorazila až v roce 1974. Hodinky Casio jsou všeobecně oblíbené právě kvůli svému širokému záběru, kvalitě a dlouhé životnosti.

Vlastnosti
Funkce světové časy, Tón tlačítek, Automatický kalendář
Odpočítavací stopky Ano
Sklíčko plast
Styl sportovní
Chronograf Ano
Typ ciferníku digitální
Vodotěsnost 100 m (10 ATM)
Tvar pouzdra kulatý
Stopky s přesností na 1/100 sekundy
Pro muže
Materiál pouzdra pryskyřice
Materiál náramku pryskyřice
Hmotnost hodinek 49 g
Budík 5x alarm - můžete si nastavit až 4 různé typy upozornění: 1. denní alarm, 2. měsíční alarm 3. alarm na konkrétní čas v konkrétním měsíci 4. alarm na určité datum. Každý z těchto alarmů si můžete nastavit až 5x
Značka CASIO
Pohon bateriový
Typ zapínání přezka
Průměr pouzdra v mm 51
Věk pro dospělé

Napsat uživatelské hodnocení

Vaše údaje nebudou zveřejněny *

1 2 3 4 5

Alternativní zboží