Klenoty-buran.cz

Sleva na hodinky značky PATTIC až 70%!

Kontakty O nás
Popis

Půvabné pánské hodinky od populární značky Casio budou na ruce vynikat. Stříbrná barva nádherně doplňuje kulatý styl pouzdra. Kvalitní pevné sklíčko obklopuje analogový číselník. Hodinky disponují vodotěsností 200 m (20 ATM).

Hodinky pro muže oblíbené značky Casio se chlubí bateriovým pohonem se solárním dobíjením. Vkusný řemínek je z oblíbeného materiálu. Funkce hodinek, které vás jistě potěší: automatická korekce ručiček - funkce kontroluje pozici ručiček každou hodinu a v případě potřeby ji upravuje (např. při posunu v důsledku magnetismu nebo otřesu )..

Pánské hodinky

Hodinky patří mezi jeden z nejběžnějších pánských doplňků. U pánských hodinek se především rozhodujeme podle nabízených funkcí, ale i styl hodinek hraje podstatnou roli. Pro dokonalé podtrhnutí stylu doporučujeme prozkoumat naší nabídku pánských šperků. Pokud k hodinkám ještě zvolíte správný šperk, tak váš styl bude dokonalý.

Extrémně odolné hodinky G-Shock

Výrobcem není nikdo jiný než japonská značka Casio. G-Shock se právem pyšní jako neoblíbenější řada. Byly speciálně navrženy pro náročné sporty a pohyb v terénu. A právě hodinky G-Shock zpravidla disponují obrovským počtem funkcí. Tyto kvalitní hodinky perfektně vyvažují poměr mezi kvalitou a cenou.

Vlastnosti
Barva hodinek stříbrná
Budík Ano
Řízené rádiovým signálem Ano
Světové časy Ano
Poznámka luminiscence ručiček a indexů, plně automatický kalendář
Pohon bateriový se solárním dobíjením
Styl moderní, sportovní, klasické, elegantní, luxusní, outdoorové
Datum Ano
Stopky Ano, s přesností na 1/100 sekundy
Typ ciferníku analogový
Vodotěsnost 200 m (20 ATM)
Tvar pouzdra kulatý
Pro muže
Hmotnost hodinek 182 g
Barva ciferníku černá
Poznámky hodinky jsou odolné vůči nárazům, vibracím i magnetickým vlivům
Speciální funkce automatická korekce ručiček - funkce kontroluje pozici ručiček každou hodinu a v případě potřeby ji upravuje (např. při posunu v důsledku magnetismu nebo otřesu ).
Značka G-SHOCK
Bluetooth ano
Rozměr pouzdra (Š X V X T) 51,7 x 55,8 x 14,4 mm
Věk pro dospělé

Napsat uživatelské hodnocení

Vaše údaje nebudou zveřejněny *

1 2 3 4 5

Alternativní zboží