Hodinky KYBOE

Heslo značky KYBOE je "větší je lepší" a právě toho se drží již od svého zrodu. Styl značky KYBOE je výsledkem bouřlivého nočního života na ostrově Ibiza a senzace, kterou hodinky vzbudily na plážích v Sant Tropez. Přitom historie značky KYBOE začíná poměrně nenápadně. Když se v roce 2007 rozhodli dva holandští kamarádi Dick Sijmons a Kees De Bruine vytvořit něco, co tu předtím nebylo.

Jejich cílem bylo vybudovat módní značku, inspirovanou jejich životním stylem a zkušenostmi. Inspiraci jim poskytla také barevná a krásná tulipánová pole Nizozemska. S tímto základem se okamžitě rozhodli zahájit nabídku velkých 55 mm hodinek v pestré paletě barev. V dnešní době mobilních telefonů a tabletů, chtěli navrhnout hodinky, které budou sloužit nejen jako hodinky ale také jako výrazný módní doplněk. Což se jim podařilo a nyní jsou hodinky a další doplňky značky KYBOE nabízeny po celém světě.

Ambasadoři KYBOE

Hodinky značky KYBOE najdete na zápěstí celé řady známých osobností. Prvním ambasadorem značky se stal známý DJ Vinny Ventiera, supermodelka Kim Kötter, fotbalista Jasper Cillessen nebo hokejista Florida Panters Keith Yandle. Právě neotřelý design značky KYBOE má zásluhu na tom, že jsou hodinky velmi oblíbené mezi známými osobnostmi z různých oblastí.

V naší nabídce najdete dámské hodinky KYBOE i pánské hodinky KYBOE za výhodné ceny, s nabídkou stále nových atraktivních barevných kombinací.